• head_banner_01

Falin FL -2101A 1300-Watt Pengering Rambut Dipasang Tembok Tenang 1300W

Falin FL -2101A 1300-Watt Pengering Rambut Dipasang Tembok Tenang 1300W

Katerangan pondok:


Rincian produk

Katerangan

Tag produk

Rincian gancang

Jasa saatos-jualan disayogikeun: suku cadang gratis
Garansi: 1 Taun
Aplikasi: Hotél, Komérsial, Rumah Tangga
Sumber Daya: Listrik
Bahan: Plastik, ABS
Setélan speed: 2
Nozzle Tipe: Concentrator
Pamakéan: Hotél, Rumah Tangga
kakuatan: 1300w
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Falin

Jumlah modél: FL-2101A
Tegangan & Laju: 110V / 220V / 50-60Hz
Laju hawa: 18m/s
Suhu hawa: 65±15°C
Colokkeun: Per Pilihan Palanggan
Batin Box: 210 * 182 * 100mm
Ctn luar: 520 * 380 * 510mm
Bungkusan: bungkusan nétral / OEM
MOQ: 1 sapotong
Logo: Kosong / ngaropéa logo anjeun

Panjelasan Produk

Falin FL -2101A 220V 1300w Hotél Mandi Dipasang Tembok Hotél Pengering Rambut Listrik sareng Soket Pencukur Pikeun Grosir

Product Description (1)
Product Description (2)
Product Description (3)
Product Description (4)
Product Description (5)
Product Description (6)

Rupa-rupa colokan pikeun pilihan anjeun
* Mangga ngahubungan salesman pikeun milih colokan cocog pikeun nagara anjeun sorangan

Product Description (7)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Urang geus komitmen pikeun méré gampang, waktu-nyimpen jeung duit-nyimpen hiji-eureun rojongan purchasing konsumén pikeun Cina borongan Cina Hair Dryer, Mandi Paké, Dryer, Tembok dipasang pengering Rambut jeung Shaver Socket, With us your money in secure your bisnis di ditangtayungan . Mudah-mudahan urang tiasa janten supplier anu tiasa dipercaya di Cina. Hoyong maju pikeun gawé babarengan anjeun.

    Cina borongan Cina Wall Mounted Hair Dryer jeung Wall Hair Dryer harga, Kami solusi geus ngaliwatan sertifikasi terampil nasional jeung geus narima ogé di industri konci urang. Tim rékayasa profésional kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng eupan balik. Kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun conto tanpa biaya pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Usaha pangsaéna tiasa dilakukeun pikeun nyayogikeun jasa sareng solusi anu pangsaéna. Pikeun saha waé anu nganggap bisnis sareng solusi urang, pastikeun pikeun nyarios ka kami ku ngirim email ka kami atanapi langsung ngahubungi kami. Salaku cara pikeun terang solusi sareng perusahaan urang. langkung seueur, anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun milari éta. Kami bakal teras-terasan ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya ka perusahaan kami. o ngawangun perusahaan. elations sareng urang. Anjeun pasti kedah ngaraos bébas ngahubungi kami pikeun usaha leutik sareng kami yakin kami bakal ngabagi pangalaman praktis dagang anu paling luhur sareng sadaya padagang kami.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami