• head_banner_01

Falin Fl-2020 Compact Otomatis High Speed ​​Hand Dryer Komérsial sareng Rumah Tangga, Panutup ABS 110v/220V 1200W

Falin Fl-2020 Compact Otomatis High Speed ​​Hand Dryer Komérsial sareng Rumah Tangga, Panutup ABS 110v/220V 1200W

Katerangan pondok:


Rincian produk

Katerangan

Tag produk

Rincian gancang

Jasa saatos-jualan disayogikeun: suku cadang gratis
Garansi: 1 Taun
Aplikasi: Hotél, Komérsial, Rumah Tangga
Sumber Daya: Listrik
Sénsor: Sumuhun
Sertifikasi: ce, RoHS, CCC
kakuatan (W): 1200
Tegangan (V): 220
Ngaran Brand: Falin
Jumlah modél: Fl-2020
Tempat Asal: Zhejiang, Cina

Tegangan & Laju: 110V / 220V / 50-60Hz
Laju hawa: 125km/h
Jarak induksi: 5-20 (cm)
Bahan: ABS
Colokkeun: Per Pilihan Palanggan
Ukuran: 470 * 250 * 170mm
Cbm / Ctn: 520 * 630 * 450mm
Cai Splash Buktina: IPX1
Bungkusan: bungkusan nétral / OEM
Logo: Kosong / ngaropéa logo anjeun

Panjelasan Produk

Falin Fl-2020 Compact Otomatis High Speed ​​Hand Dryer Komérsial sareng Rumah Tangga, Panutup ABS 110v/220V 1200W

Product Description (1)
Product Description (1)
Product Description (2)
Product Description (3)
Product Description (4)
Product Description (5)
Product Description (6)
Product Description (7)

Rupa-rupa colokan pikeun pilihan anjeun
* Mangga ngahubungan salesman pikeun milih colokan cocog pikeun nagara anjeun sorangan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Salawasna berorientasi palanggan, sareng éta udagan pamungkas urang janten sanés ngan ukur supplier anu paling dipercaya, dipercaya sareng jujur, tapi ogé mitra pikeun konsumén urang pikeun pabrik harga murah China Commercial Otomatis 1800W High Speed ​​Hand Dryer pikeun Toilet, Kami ngabagéakeun sadayana kalayan konsumén jeung pals mun nelepon kami pikeun aspék positif silih. Miharep pikeun ngalakukeun perusahaan tambahan sareng anjeun.

    pabrik harga low Cina Otomatis Hand Dryer na Secador De Manos harga, Mastikeun kualitas produk luhur ku milih suppliers pangalusna, urang ayeuna geus ogé dilaksanakeun prosés kadali kualitas lengkep sapanjang prosedur sourcing urang. Samentara éta, aksés kami ka rentang badag pabrik, gandeng ku manajemén kami alus teuing, ogé ensures yén urang bisa gancang ngeusian sarat anjeun dina harga pangalusna, paduli ukuran pesenan.

    Organisasi upholds filosofi "Janten No.1 dina kualitas alus, jadi rooted on sajarah kiridit na trustworthiness pikeun tumuwuh", bakal tetep dina nyadiakeun konsumén saméméhna jeung anyar ti imah jeung luar negeri sakabeh-heatedly pikeun Quality Inspection pikeun Cina Infrabeureum Sensor Strong. Airflow Hot Cool Angin Stabil Wall Mounting Auto Hand Dryer, Sarta kami bisa mantuan wanting pikeun ampir sagala produk dina kaperluan konsumén '. Pastikeun nampilkeun Bantuan anu paling mangpaat, kualitas anu saé, Pangiriman gancang.

    Pamariksaan Kualitas pikeun Pengering Tangan Otomatis Sénsor Cina sareng Harga Pengering Tangan Udara Jet Speed, Kalayan téknologi salaku inti, ngembangkeun sareng ngahasilkeun barang-barang kualitas luhur dumasar kana kabutuhan pasar. Kalayan konsép ieu, perusahaan bakal teras-terasan ngembangkeun barang dagangan kalayan nilai tambihan anu luhur sareng terus ningkatkeun barang, sareng bakal nampilkeun seueur konsumén sareng barang sareng jasa anu pangsaéna!

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami