• head_banner_01

Falin Fl-2000 Wall Mounted Hand Dryer, Gampang Dipasang Pikeun Wastafel Kamar Mandi Hand Dryer Komérsial, Kuat 1800w

Falin Fl-2000 Wall Mounted Hand Dryer, Gampang Dipasang Pikeun Wastafel Kamar Mandi Hand Dryer Komérsial, Kuat 1800w

Katerangan pondok:


Rincian produk

Katerangan

Tag produk

Rincian gancang

Jasa saatos-jualan disayogikeun: suku cadang gratis
Garansi: 1 Taun
Aplikasi: Hotél, Komérsial, Rumah Tangga
Sumber Daya: Listrik
Sénsor: Sumuhun
Sertifikasi: ce, RoHS, CCC
kakuatan (W): 1800
Tegangan (V): 220
Ngaran Brand: Falin
Jumlah modél: Fl-2000

Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Warna: Bodas / Hideung / Sliver / Emas / ngaropéa
Laju hawa: 54km/h
Jarak induksi: 5-20 (cm)
Bahan: ABS
Colokkeun: Per Pilihan Palanggan
Ukuran: 240 * 240 * 230mm
Cbm / Ctn: 580 * 560 * 540mm
Cai Splash Buktina: Cai Splash Buktina

Panjelasan Produk

Falin Fl-2000 Wall Mounted Hand Dryer, Gampang Dipasang pikeun Toilet Bathroom Hand Dryer Komérsial, Kuat 1800W

Product Description (1)
Product Description (1)
Product Description (2)
Product Description (3)
Product Description (4)
Product Description (5)

Rupa-rupa colokan pikeun pilihan anjeun
* Mangga ngahubungan salesman pikeun milih colokan cocog pikeun nagara anjeun sorangan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kalayan motto ieu dina pikiran, kami parantos janten salah sahiji produsén anu paling inovatif sacara téknologi, éfisién, sareng kompetitif harga pikeun 2019 Gaya Anyar Cina Tembok Dipasang Pengering Tangan Kecepatan Tinggi Tanpa Sentuhan Mesin Pengeringan Tangan Infrabeureum Sensor Pengering Tangan, Kami tulus tetep nepi pikeun nguping ti anjeun. Pasihan kami kasempetan pikeun nunjukkeun anjeun profesionalisme sareng gairah. Kami parantos ngabagéakeun réréncangan unggul ti seueur kalangan di bumi sareng di luar negeri sumping pikeun gawé bareng!

    2019 Gaya Anyar Cina Pengering Tangan sareng Harga Pengering Tangan Kacepetan Tinggi, Mangtaun-taun, kalayan solusi kualitas luhur, palayanan kelas-hiji, harga ultra-rendah kami kéngingkeun kapercayaan sareng nikmat konsumén. Kiwari dagangan urang ngajual sakuliah domestik jeung mancanagara. Hatur nuhun pikeun pangrojong konsumén biasa sareng énggal. Urang nampilkeun produk kualitas luhur jeung harga kalapa, ngabagéakeun konsumén biasa na anyar cooperate kalawan kami!

    Pikeun nyiptakeun harga anu langkung seueur pikeun klien nyaéta filosofi perusahaan urang; purchaser tumuwuh nyaéta ngudag urang gawe Pangiriman Rapid pikeun Cina Imah Perkakas Mandi Tembok dipasang Hand Dryer Otomatis Sensor Hand Dryer, Tujuan ahir urang téh "Pikeun nyobaan nu pangalusna, Janten pangalusna". Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kalawan kami lamun anjeun ngagaduhan sarat.

    Pangiriman Gancang pikeun Pengering Tangan Cina sareng harga Perkakas Listrik, Kami parantos ngusahakeun anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun langkung seueur konsumén bagja sareng sugema. kami tulus miharep pikeun ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang alus kalawan parusahaan anjeun esteemed panginten kasempetan ieu, dumasar kana sarua, saling mangpaat tur win win usaha ti ayeuna nepi ka hareup.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami