• head_banner_01

Taros Kami

Taros Kami

Zhejiang Falin Appliances Co., Ltd.

Alamat

Kamar 101, No. 1, Gedong 19, Zona 9,
Kota Wanyang Zhongchuang,
Lishui, Zhejiang, Cina

Telepon

0578-2862889
+86 13396880668

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami