• head_banner_01

Tentang Kami

Tentang Kami

Zhejiang Falin Appliances Co., Ltd.

Zhejiang Falin Perkakas Co., Ltd Lokasina di Lishui Wanyang Zhongchuang Town, Kacamatan Liandu, Kota Lishui, Propinsi Zhejiang. Kalawan aréa wangunan ampir 20.000 méter pasagi, specializing dina produksi dryers leungeun otomatis, dryers bulu témbok dipasang, dispenser sabun otomatis, sarta dispenser sanitizer otomatis. Ayeuna, kapasitas produksi poean dryers bulu leuwih ti 3000 sét, sarta kapasitas produksi poéan dryers leungeun leuwih ti 1.000 sét. Nampi pesenan OEM sareng ODM.
Kusabab ngadegna, parusahaan geus komitmen ka kualitas produk stabil sarta inovasi téhnologis, handap-ka-bumi, sarta geus miboga reputasi alus sarta pangsa pasar dina widang ieu. Kadali anu ketat dilaksanakeun ku teknisi kami salami sadaya fase produksi. Dina dua dekade kaliwat, skala produksi geus terus ngembangna, sarta ogé geus ditambahkeun hiji workshop kapang jeung hiji workshop suntik molding otomatis. Eta geus ngadegkeun desain profésional sarta departemén R&D, sarta dilengkepan laboratorium sains jeung téhnologi pikeun mempermudah ngembangkeun produk anyar jeung nguji kualitas, nu geus nyieun kabisat kualitatif dina téhnologi.

about
Taun Diadegkeun
Ukuran Pabrik
méter pasagi
Niley Kaluaran taunan
$-$10
Jutaan
Kapasitas Jalur Produksi
PCS / bulan

Produk merek sorangan "DIEBA", "FALIN" sareng "OUBEN" parantos nampi sababaraha patén praktis. Kalayan ékspansi bisnis anu terus-terusan, éta parantos lulus sareng nampi sertifikasi CCC, sertifikasi sistem kualitas ISO9001 internasional, sertifikasi CE, sertifikasi GCC, sertifikasi nguji produk EMC sareng LVD sareng sertifikasi Lingkungan ROHS.