• head_banner_01

1300W Tembok dipasang Hotél Hair Dryer Énergi Mandi Ngagantung Wall Dryer Rambut

1300W Tembok dipasang Hotél Hair Dryer Énergi Mandi Ngagantung Wall Dryer Rambut

Katerangan pondok:


Rincian produk

Katerangan

Tag produk

Rincian gancang

Jasa saatos-jualan disayogikeun: suku cadang gratis
Garansi: 1 Taun
Aplikasi: Hotél, Komérsial, Rumah Tangga
Sumber Daya: Listrik
Bahan: Plastik, ABS
Setélan speed: 2
Nozzle Tipe: Concentrator
Pamakéan: Hotél, Rumah Tangga
kakuatan: 1300w
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Falin

Jumlah modél: FL-2100
Tegangan & Laju: 110V / 220V / 50-60Hz
Laju hawa: 18m/s
Suhu hawa: 65±15°C
Colokkeun: Per Pilihan Palanggan
Batin Box: 245 * 180 * 100mm
Ctn luar: 520 * 380 * 510mm
Bungkusan: bungkusan nétral / OEM
MOQ: 1 sapotong
Logo: Kosong / ngaropéa logo anjeun

Panjelasan Produk

1300W témbok Popular dipasang pengering rambut hotél hemat energi kamar mandi ngagantung pengering rambut témbok

Product Description (1)
Product Description (2)
Product Description (3)
Product Description (4)
Product Description (5)

Rupa-rupa colokan pikeun pilihan anjeun
* Mangga ngahubungan salesman pikeun milih colokan cocog pikeun nagara anjeun sorangan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Dedicated ka kualitas luhur ketat ngatur jeung jasa shopper considerate, pamaké anggota staf kami ngalaman terus sadia pikeun ngabahas kabutuhan Anjeun tur assure pinuh kasenangan pembeli pikeun harga Wajar China Home Perkakas, Tembok-dipasang Rambut Dryer, Rambut Dryer, Pastikeun anjeun rasa leres pisan. leres pisan bebas nyarios ka kami pikeun organisasi. nd kami yakin urang bade babagi pangalaman praktis dagang idéal ka sadaya padagang urang.

    harga lumrah Cina Dryer Rambut jeung harga Dryer, Pikeun minuhan sarat konsumén husus pikeun tiap bit leuwih sampurna jasa jeung dagangan kualitas stabil. Urang warmly ngabagéakeun konsumén sakuliah dunya nganjang kami, kalawan gawé babarengan multi-faceted urang, sarta babarengan ngamekarkeun pasar anyar, nyieun masa depan cemerlang!

    Dina sababaraha taun katukang, bisnis urang nyerep sareng nyerna téknologi canggih anu sami di bumi sareng di luar negeri. Samentara éta, korporasi staffs a workforce para ahli devoted kana kamajuan Anjeun tina Trending Produk Cina Profesional Wall Mounted Hair Dryer pikeun Mandi Hotel, Kami ngarepkeun ngadegkeun hubungan koperasi sareng anjeun. Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.

    Trending Produk Cina Wall Mounted Hair Dryer jeung Wall Mount Hair Dryer harga, Ayeuna kami boga tim jualan dedicated tur agrésif, sarta loba cabang, catering ka konsumén utama urang. Kami parantos milarian kerjasama bisnis jangka panjang, sareng mastikeun panyadia kami yén aranjeunna pasti bakal nguntungkeun dina jangka pondok sareng panjang.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami