Produk Diulas

Aplikasi

  • chanp1
  • chanp2
  • chanp3
  • chanp4

Maca langkung seueur ngeunaan perusahaan kami

Zhejiang Falin Electric Appliance Co., Ltd. diadegkeun dina 1999, ayana di kota Wanyang low-karbon, Lishui, Zhejiang, kalawan aréa konstruksi 11.200 square meters.Specializing dina produksi rupa induksi drying leungeun, dryer bulu témbok, dispenser sabun, dryer kulit, kertas box.At hadir, kapasitas produksi poean dryer bulu témbok téh 3000 sét, sarta yén tina dryers leungeun téh 500 sét. Urang utamana ngalakukeun OEM dryers leungeun otomatis pikeun sagala rupa brands.Hair dryer kawentar. Wilujeng sumping wholesalers utama, cross-wates e-commerce nganjang ka pabrik urang nganjang, hidayah tur hungkul bisnis.

Kami ogé di dieu